Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2020 9:30
Čas čtení 0:25
Jakub Paulík

Slovák během silvestra střílel ze samopalu. Policie mu zbraně odebrala

NEWS
Uložit Uložené

Muž údajně jednal pod vlivem alkoholu.

Redakce internetových novin Sereď Online informovala, že podle občanů mělo dojít na veřejném prostranství ve slovenském městě Sereď během městem organizované silvestrovské akce s ohňostrojem ke střelbě. V článku zmiňují konkrétně střelbu z krátké kulové zbraně (pistole) a samopalu. „Toto jednání mělo být přítomnými občany telefonicky ohlášené i na policii,“ napsali.

Doporučeno
Střelec s brokovnicí zabil v kostele dva lidi, útok byl živě přenášen na sociální sítě Střelec s brokovnicí zabil v kostele dva lidi, útok byl živě přenášen na sociální sítě 30. prosince 2019 8:25

Jak dále uvedli, střelcem měl být jistý Martin K., kterému policejní příslušníci odebrali zbraně i zbrojní průkaz. Podle tvrzení střelce měl jednat pod vlivem alkoholu a svého činu litoval. Svědci vypověděli, že muž střílel během ohňostroje v davu lidí. Událost se prý odehrála zhruba 30 vteřin po půlnoci. Muže po výslechu policejní příslušníci propustili. Případ je aktuálně ve fázi vyšetřování.

Doporučeno
V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy 8. června 2019 12:07
Domů
Sdílet
Diskuse