Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2020 12:10
Čas čtení 0:33
Jakub Paulík

Padesátiletého muže zabil ohňostroj přímo před zrakem snoubenky. Záchranáři mu už nedokázali pomoci

NEWS
Uložit Uložené

Zábavná pyrotechnika Garymu explodovala před obličejem.

Padesátiletý Gary McLaren se svou snoubenkou Jasmine oslavovali v Thajsku příchod nového roku. Při zapalování pyrotechniky mu ale explodovala rovnou do obličeje. Podle informací Daily Mail mu přivolána záchranná služba už nedokázala pomoci.

Tragická událost se odehrála v thajském městě Pattaya, kde chtěli Gary a jeho partnerka společně s přáteli přivítat rok 2020. Krátce po půlnoci proto před barem plánovali odpálit ohňostroj. Zábavná pyrotechnika se zpočátku nemohla rozhořet, a tak se Gary pokoušel ohňostroj zapálit znovu. Neočekávanou explozi na místě sledovali přímo jeho nejbližší.

Doporučeno
Silvestrovské ohňostroje zabíjí ptactvo, ubližují domácím zvířatům a znečišťují životní prostředí Silvestrovské ohňostroje zabíjí ptactvo, ubližují domácím zvířatům a znečišťují životní prostředí 30. prosince 2018 20:17

Záchranáři se na místě výbuchu snažili těžce zraněného muže oživovat, bohužel ale neúspěšně. Truchlící Jasmine se v dané chvíli podle fotografií zmohla už jen na srdcervoucí objímání Garyho těla. Pyrotechniku z místa činu odvezli policisté, kteří aktuálně případ vyšetřují.

Poslední společná fotografie Jasmine a Garyho

Upřímnou soustrast a podporu Jasmine vyjadřují i jejich společní přátelé 


Domů
Sdílet
Diskuse