Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2020 11:40
Čas čtení 0:29
Antonín Havlík

Tohle jsou nejhorší Freshnews, které jste kdy viděli

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Loučíme se s rokem 2019 – a jak jinak než v pořádném stylu.

Rok 2019 je za námi a my vstupujeme do toho nového. Pro tuto příležitost jsme si pro tebe připravili výběr toho nejlepšího – či snad nejhoršího – co se při natáčení oblíbených Freshnews stalo a přišli se speciálním dílem, který se zcela odlišuje od našeho standardního konceptu.

Během nich poznáš moderátory Kateř, Matyho, Martina, Kubu, Petru a Krištofa, jak je zřejmě ještě neznáš. Tohle je totiž výběr těch nejhorších přeřeků, nepovedených záběrů, zběsilých tanečků a dalších legračních situací z Freshnews za rok 2019. 

My jen dodáme, že snad to půjde v novém roce našim moderátorům o něco lépe a budeme se těšit na další epizody!

Kromě silvestrovského speciálu se nezapomeň podívat také na naši vánoční epizodu, kde jsme bilancovali celý uplynulý rok formou připomínek celosvětových i lokálních událostí, které otřásly společenským éterem. A zrovna málo toho nebylo. 

Doporučeno
6ix9ine, Billie Eilish, Fortnite i zápas století. Shrnujeme, co jsme zažili v roce 2019 6ix9ine, Billie Eilish, Fortnite i zápas století. Shrnujeme, co jsme zažili v roce 2019 25. prosince 2019 18:13
Domů
Sdílet
Diskuse