Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2020 11:40
Čas čtení 0:37
Vojtěch Vanda

Agresivní muž v Brně utekl v trenýrkách z nemocnice. Tvrdil, že je prezident a chtěl všechny zbít

ZAJÍMAVOSTI BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Na Nový rok se museli v brněnské nemocnici vypořádat s agresorem.

Městským policistům v Brně přišlo na Nový rok oznámení z brněnské nemocnice. Byla zapotřebí přítomnost hlídky, která by zajistila agresivního muže. Nejenže se snažil zdravotníky před dokončením ošetření napadnout, ale také z ordinace utekl prakticky jen ve spodním prádle. O incidentu informovala Městská policie Brno.

Doporučeno
V Brně zamáčkly dvě tramvaje osobní auto, řidiče museli vyprošťovat V Brně zamáčkly dvě tramvaje osobní auto, řidiče museli vyprošťovat 16. prosince 2019 10:55

Policie neměla zas tak těžkou práci s tím, aby muže našla. Vzhledem k chladnému počasí, které panovalo, a jeho odění, které se skládala pouze z trenek a trička, si jej jedna z hlídek všimla velice brzo.

„Strážníci třiačtyřicetiletého pacienta na útěku vyzvali, aby setrval na místě a uklidnil se. Ten však nereagoval a místo toho začal křičet, že je prezident a všechny zbije," okomentoval zásah strážníků mluvčí policie Pavel Šoba. Jelikož si pacient nedal říct a jeho agresivita stoupala, museli jej policisté omezit na osobní svobodě a převést zpátky na ambulanci, ze které utekl v poutech.

Muže se nakonec na ambulanci napodruhé podařilo udržet. Agresor je tak „pouze“ podezřelý z neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40
Domů
Sdílet
Diskuse