Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2020 17:31
Čas čtení 0:57
Daniel Mikolášik

Tvůrce seriálu Peaky Blinders už dopsal scénář k 6. sérii. Je to zatím to nejlepší, co jsme kdy vydali, tvrdí

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Očekávaná série je podle Stevena Knighta nejlepší ze všech ostatních.

Steven Knight, tvůrce populárního britského seriálu Peak Blinders, jehož děj se odehrává v 20. letech 20. století neprodleně po první světové válce a koncentruje se na postavu Thomase Shelbyho, lídra gangu, oznamuje, v jaké fázi se aktuálně nachází 6. série.

S vydáním každé série dosud seriál získával na popularitě a fanoušci se tak již nemohou dočkat další. Jak informuje Digital Spy, 61letý scenárista Steven Knight se nechal slyšet, že už definitivně dopsal scénář k očekávané 6. sérii, která by se podle dostupných informací měla na BBC začít vysílat v průběhu roku 2021.

Doporučeno
REFRESHER+ s 50% novoroční slevou REFRESHER+ s 50% novoroční slevou 1. ledna 2020 5:43

„Právě jsem dokončil scénář k 6. sérii a je to dosud ta nejlepší ze všech. Ale to říkáme vždy,“ prozradil. Jeho slova zazněla poté, co mu britská královna Alžběta II. u příležitosti Nového roku udělila Řád britského impéria za jeho služby v britském dramatu, zábavě a komunitě v Birminghamu.

Řád britského impéria se uděluje dvakrát ročně – u příležitosti Nového roku a v červnu u příležitosti výročí korunovace královny Alžběty II. „Je mi velkou ctí přijmout toto ocenění a rád bych, aby každý věděl, že toto vyznamenání je odrazem lidí z Birminghamu, jejichž příběhy a duch inspirovaly podstatnou část mé práce,“ uvedl Knight.

Na 5. sérii, která postupně vycházela od srpna do září 2019, jsme čekali téměř dva roky a po premiéře šesté závěrečné epizody 22. září nám nezbylo než znovu vytáhnout kalendář a pomalu škrtat dny až do příchodu nových částí.

Zpět
Sdílet
Diskuse