Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. ledna 2020 16:29
Čas čtení 0:58
Matej Krajčovič

Američanka, která posílá své nahé fotky za příspěvek pro hořící Austrálii, už výzvu odvolala. Žádosti nestíhá vyřizovat

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Její dobročinný projekt byl mimořádně úspěšný. Vysbírala více než milion dolarů.

Americká influencerka Kaylen Ward se rozhodla v boji proti australským požárům pomoci tak, že každému, kdo přispěje minimálně 10 dolarů, pošle své nahé fotky. 

Podle portálu Unilad se ale trochu přepočítala. Po pár dnech totiž byla soukromými zprávami s potvrzeními o platbě, které měly sloužit jako doklad před odesláním vytoužené odměny z jejího archivu, zaplavena.

Na Twitteru, kde si mezitím změnila jméno na „Nahá filantropka“, už prohlásila, že takto vysbírala přibližně milion dolarů.

Další oznámení ale už mluvil o tom, že nabídku odvolává, protože žádosti nadále nestíhá vyřizovat a odesílání fotografií jednoduše nestíhá. Fanouškům se omluvila s tím, že alespoň mohou mít dobrý pocit, protože Austrálii pomohli.

Původní cíl měl být několik tisíc dolarů, podařilo se tedy mnohem více. Za výzvu si vysloužila i kritiku, prý chtěla pouze zpropagovat své sociální sítě. Ward ale kontruje, že dostávala pouze potvrzení o platbě a sama tedy z příspěvků fanoušků nemá ani jedinou korunu.

Doporučeno
Influencerka nabízí své nahé fotky každému, kdo přispěje v boji proti požárům v Austrálii alespoň 10 dolarů Influencerka nabízí své nahé fotky každému, kdo přispěje v boji proti požárům v Austrálii alespoň 10 dolarů 5. ledna 2020 21:22

Pro mladou ženu ale nejde o žádnou novinku, své pikantní fotky totiž za předplatné, tentokrát směřující hlavně do její kapsy, nabízí již déle. Svůj byznys model tedy jen krátkodobě nasměrovala na dobročinné účely a tipujeme si, že jí po této výzvě pár předplatitelů přibylo.

Domů
Sdílet
Diskuse