Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2020 17:55
Čas čtení 0:38
Vojtěch Vanda

V letadle aerolinky Air France bylo nalezeno mrtvé dítě, cestovalo v podvozkové šachtě

NEWS FRANCIE
Uložit Uložené

Smutný pohled se naskytl pracovníkům pařížského letiště, když v podvozku našli malé dítě.

Po přistání letadla na pravidelné lince z metropole Pobřeží slonoviny Abidžanu do Paříže bylo objeveno v jeho trupu mrtvé tělo dítěte. Jednalo se malého pasažéra, který cestoval v podvozkové šachtě. Případ se vyšetřuje. S informací přišlo BBC.

Doporučeno
Letadlo při startu ztratilo kolo, cestující vše zachytil na video Letadlo při startu ztratilo kolo, cestující vše zachytil na video 6. ledna 2020 17:06

Stroj Boeing 777 vzlétl z Abidžanu v úterý večer a v Paříži přistál ve středu v 6:40 ráno. V průběhu celé cesty se nejspíš tísnilo v podvozkové šachtě, v místě, ve kterém černí pasažéři často cestují, asi desetileté dítě afrického původu. Po přistání na letišti Charlese de Gaulla v Paříži ale mohla společnost Air France, jež linku zajišťuje, oznámit na Twitteru pouze jeho smrt. 

„Společnost by ráda vyjádřila upřímnou soustrast nad takovou drastickou ztrátou," napsala  na sociální síť. Nicméně, jak a proč se dítě dostalo dovnitř, je nejasné. Vyšetřování totiž nadále pokračuje.

Domů
Sdílet
Diskuse