Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 18:06
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Ariana Grande čelí žalobě od fotografa, který žádá 150 tisíc dolarů. Sdílela jeho fotku, na níž je ona sama

NEWS
Uložit Uložené

Robert Barbera tvrdí, že toto není první případ, kdy mu Ariana Grande ukradla fotku a použila ji na komerční účely.

Ariana Grande má problém s paparazzi fotografem, který na ni podal žalobu za to, že sdílela jeho fotografii. Jde o několik týdnů starý záběr, na kterém newyorský fotograf zaznamenal, jak zpěvačka vychází z hotelu a má na sobě svůj nový merch.

Když se Grande k fotce následně dostala, sdílela ji na svém instagramovém příběhu s popisem, aby lidé potáhli nahoru a dobře se na nové kousky oblečení propagující zatím poslední album podívali na e-shopu.

To Robert Barbera uviděl a myslí si, že celebrita využila jeho duševní vlastnictví pro komerční účely, a tak požaduje náhradu škody ve výši 150 tisíc dolarů, informuje deník Blast. Vyplývá to z dokumentů, které se mu podařilo získat.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

Barbera a Grande už mají za sebou jeden soudní spor z roku 2018, který však nakonec urovnali dohodou ve výši 50 tisíc dolarů. V té době šlo o totožnou situaci, rozdíl byl jen v tom, že se týkala jiného alba. Fotograf to tedy zkouší znovu.

Pravdou zůstává, že jde o relativně častý problém známých osobností. Obviněním už čelili i Bella Hadid či Liam Hemsworth a nedávno musel spor urovnat Justin Bieber. Ten se však nakonec s paparazzi fotografem dohodl po svém a zničehonic začal intenzivně propagovat jeho práci.

Doporučeno
Justin Bieber čelí žalobě za sdílení fotografie, na které je on sám. Paparazzi chtěl vysoudit peníze, zpěvák se lekl Justin Bieber čelí žalobě za sdílení fotografie, na které je on sám. Paparazzi chtěl vysoudit peníze, zpěvák se lekl 19. října 2019 12:29
Domů
Sdílet
Diskuse