Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 11:46
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Posmrtné album Maca Millera vyjde za týden. Půjde o poslední vzpomínku na rapera, který možná neumřel vlastním zaviněním

HUDBA
Uložit Uložené

Rodina Maca Millera na Instragramu oznámila, že 17. ledna vyjde album Circles.

Od Mac Millerovy smrti v roce 2018 po předávkování spatřilo světlo světa několik jeho skladeb v neupravené verzi, pokaždé ale šlo jen o uniklé verze, které se na veřejnost nikdy neměly dostat. V říjnu dokonce matka zesnulého rapera poprosila veřejnost, aby se nepodílela na šíření „leaků“, protože tak šíří hudbu ilegálním způsobem. 

Dnes již víme, že její motivací bylo, aby se posluchači dostali k jednotlivým skladbám v plnohodnotné verzi. Rodina Maca Millera prostřednictvím jeho instagramového účtu avizuje, že se 17. ledna dočkáme interpretova šestého oficiálního alba s názvem Circles. Najdeme na něm skladby, na kterých oblíbený hudebník pracoval během tvorby kritiky oceňovaného projektu Swimming a má jít o volné pokračování tohoto projektu.

Doporučeno
Soud obvinil dealera, který prodal Mac Millerovi drogy, hrozí mu 20 let. Předávkování populárního rapera úřady stále vyšetřují Soud obvinil dealera, který prodal Mac Millerovi drogy, hrozí mu 20 let. Předávkování populárního rapera úřady stále vyšetřují 5. září 2019 13:50

Nahrávky do finální verze upravil Jon Brion na základě dlouhých rozhovorů, které v minulosti s Macem Millerem měli, kdy mu říkal i to, jak si představuje znění Circles. 

S velmi velkou pravděpodobností půjde o to úplně poslední, co od rapera uslyšíme. V souvislosti s jeho smrtí stále probíhá vyšetřování a policie pracuje také s verzí, že dealer, který raperovi drogy prodal, měl v nabídce falešné oxykodonové tablety obsahující fentanyl, Xanax a kokain.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mac (@macmiller),

Domů
Sdílet
Diskuse