Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 20:03
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Selena Gomez odhalila výhody života bez partnera. Může nosit kalhotky jako babičky a naučila se bojovat s úzkostmi a depresemi

NEWS
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka vydává v pátek po dlouhé odmlce další album, ještě předtím však odpověděla na několik soukromých otázek.

Selena Gomez vydá v pátek po čtyřleté odmlce další album s názvem Rare. K hudbě se popová zpěvačka vrací po velmi náročném období, které v jejím případě provázely četné psychické problémy. Ty popsala i v nejnovějším rozhovoru pro WSJ, ve kterém odhalila, že zažívala i velmi kritické momenty, kdy jí trvalo i týdny, než se dostala z depresí a úzkostí.

„Moje úcta vůči sobě samé byla velmi nízká, bylo to něco, na čem jsem musela kontinuálně pracovat. Momentálně se cítím mnohem silněji, protože jsem nabrala množství zkušenosti o tom, co se děje v hlavě člověka,“ prozradila v rozhovoru Selena.

Doporučeno
Selena Gomez má sice zlomené srdce, přesto září a tančí. Rozchod přirovnává k vyhnutí se výstřelu ze zbraně Selena Gomez má sice zlomené srdce, přesto září a tančí. Rozchod přirovnává k vyhnutí se výstřelu ze zbraně 25. října 2019 8:31

Dále dodává, že je velmi ráda, že podstoupila léčbu, protože její život se kompletně změnil. Kromě toho zavtipkovala i v souvislosti s tím, že je už přibližně dva roky bez přítele. Přiznala, že si zvykla a že její tato situace vyhovuje. Není zcela jasné, zda použila slovní spojení „babičkovské kalhotky“ jako metaforu, prý však má velmi ráda moment, když se v nich natáhne v posteli se svým psem.

V rozhovoru pro WSJ zpěvačka odpověděla i na otázku týkající se Instagramu. Sice si od něj dala delší pauzu, v souvislosti s novou hudbou je však pro ni logické, že ho aktivně využívá. Prozradila také, že jí sociální sítě nedělaly dobře, protože na nich nenacházela mnoho pozitiv a když upadne zájem kolem alba, opět si chce aplikaci z telefonu vymazat.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

If the only other option’s letting go – I’ll stay vulnerable. #6DaysToRare

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

Domů
Sdílet
Diskuse