Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 10:05
Čas čtení 0:42
Antonín Havlík

Proč se šířil hoax o smrti Steina27, Yzomandiase a Doriana?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme tu další smršť svěžích novinek ze světa hudby, filmu a dalšího. Všechno důležité na jednom místě, tentokrát s Petrou a Martinem.

„R.I.P Stein27,“ ozývalo se v uplynulých dnech českým internetem. Pravda je ale taková, že jde o hoax, tedy poplašnou zprávu a informace se nezakládá na pravdě. Mladý umělec je v pořádku, na zprávu se ale nabalily i další spekulace hovořící například o smrti Doriana nebo hlavní tváře labelu Milion+ Yzomandiase. Jak poslední jmenovaný sám rapuje v jedné ze svých skladeb, zkrátka „nevěř všemu, co sis přečet“.

V nových Freshnews jsme se věnovali i hudbě z trochu jiného konce světa. Estonský raper Tommy Cash totiž hledá baliče jointů na plný úvazek. Psal to na svém Instagramu. V údajně vážně myšleném inzerátu píše, že chce vědět, kolik let se zájemce dané činnosti věnuje, jaké má speciální dovednosti a jakou rychlostí takovou činnost zvládá. Kolik za to nabízí? Dozvíš se ve Freshnews.

V nových Freshnews jsme se věnovali i tomu, proč Adele tak náhle razantně zhubla, předávání cen Zlatý globus a u filmů ještě zůstaneme – v některých pražských kinech se bude promítat festival severských filmů s názvem SCANDI. Ten trvá od 9. do 12. ledna 2020.

Tohle i mnohem víc se dozvíš v nových Freshnews s Petrou a Martinem.

Doporučeno
Dobrovolný hasič v Austrálii: Byl jsem ochoten ztratit svůj dům při záchraně domů jiných lidí (Rozhovor) Dobrovolný hasič v Austrálii: Byl jsem ochoten ztratit svůj dům při záchraně domů jiných lidí (Rozhovor) 8. ledna 2020 9:46
Domů
Sdílet
Diskuse