Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2020 11:00
Čas čtení 4:28
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších pokračování oblíbených seriálů roku 2020

10 nejočekávanějších pokračování oblíbených seriálů roku 2020
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na návrat kterých seriálů se těšíme nejvíce?

Po včerejším přehledu nejočekávanějších komiksových filmů a sci-fi pro rok 2020 pokračujeme právě seriály. Ještě v prosinci jsme se podívali na nejočekávanější originální a nové seriály. Dnes se zase zaměříme na ty, které se mají letos vrátit. Nehledej zde žebříček nejlepších, je to seznam.

1. Fargo – ? (4. série, FX, tvůrce: Noah Hawley)

Noah Hawley chce s další sérií Farga opět srazit diváky ze židlí. Ta třetí sice nebyla tak impozantní jako předešlé dvě, ale věříme, že s dalšími částmi nám znovu vyrazí dech. Příběh 4. série se bude odehrávat v Americe roku 1950, a to na konci dvou velkých migrací. Odjeli tam tehdy lidé z jižní Evropy, například z Itálie, a usadili se v severních městech jako New York či Chicago.

Druhou skupinou migrantů byli Afroameričané. Ti ve velkých počtech opustili jih Spojených států, aby unikli zákonům Jima Crowa a rasistické legislativě pojmenované po fiktivní postavě černošského otroka. Také se přestěhovali do New Yorku, Chicaga a dalších měst na severu Ameriky. Budeme tak svědky střetu těchto dvou skupin, z nichž každá bojuje o kousek amerického snu. Hlavní postavu si zahraje Chris Rock.

2. Better Call Saul – 23. únor (5. série, AMC, tvůrce: Vince Gilligan a Peter Gould)

Better Call Saul si udržuje svou impozantní kvalitu v každé sérii a pravidelně nás nechává omámené svými dějovými zvraty, technickou dokonalostí a bravurními hereckými výkony. Že se prequelový seriál Breaking Bad o právníkovi Walta a Jesseho nemohl vyrovnat originálu? No, tak mu dej šanci a přesvědč se o opaku.

5. série může být předposlední a vůbec nám to nevadí. Tvůrci přesně vědí, kdy mají příběh ukončit a zbytečně ho na úkor kvality nenatahovat. Jisté je, že se v 5. sérii konečně Jimmy přemění na Saula Goodmana, což napovídaly poslední záběry minulé série.

Domů
Sdílet
Diskuse