Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2020 13:32
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Co má Kim Kardashian v lednici? Modelka zveřejnila video po urážkách, že své rodině nedává jíst

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Modelku a podnikatelku Kim Kardashian uživatelé sociálních sítí přinutili, aby zveřejnila video ze své „walk-in“ ledničky.

Před několika dny Kim Kardashian na Twitteru zveřejnila fotografii, na níž stála u ledničky oblečená ve spodním prádle své vlastní značky Skims.

Šlo o promo snímek, fanoušci se však přesto do ní obuli za to, že i když je matkou čtyř dětí a manželkou, v lednici nemá žádné jídlo, pouze nápoje. Příspěvek vyvolal na sociální síti bouřlivou diskusi, a tak se modelka a podnikatelka rozhodla vše vyřešit.

V rámci instagramových Stories zveřejnila video, na kterém vchází do své obrovské „walk-in“ chladničky a my máme možnost vidět, jak skladuje čerstvé ovoce a zeleninu, ale i jiné potraviny běžné spotřeby.

„Viděla jsem několik komentářů, v nichž se lidé diví, jak krmím své 4 děti. A jelikož umíráte zvědavostí, dávám vám možnost podívat se mi do lednice,“ napsala celebrita v popisu k videu.

Nakonec video přidala i na Twitter, kam nahrála i původní fotku ze 7. ledna. Příběhy na Instagramu totiž po 24 hodinách zmizí. Kim Kardashian ani její rodina to nemají s followery jednoduché, nedávno museli čelit negativním komentářům v souvislosti se sdílením příspěvků věnovaným záchraně Austrálie. Právě manželka Kanyeho Westa musela všem vysvětlovat, že i když o tom nemluví nahlas, podobné iniciativy pokaždé finančně podporuje.

Domů
Sdílet
Diskuse