Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2020 19:45
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Elon Musk vydělal více než dvě miliardy za týden. Uspěl v pracovním i soukromém životě

TECH
Uložit Uložené

Tesla se zároveň stala nejhodnotnější společností automobilového průmyslu ve Spojených státech.

Elon Musk má za sebou jeden z nejúspěšnějších týdnů v kariéře. Jeho přítelkyně Grimes na sociálních sítích oznámila, že je těhotná a on sám na konferenci v Šanghaji oficiálně předal prvních 10 vozidel Tesla vyrobených v Číně novým majitelům. Samým štěstím si dokonce poprvé veřejně zatancoval a mnohé jeho kreace dokonce znepokojily. 

Kontroverzní podnikatel měl ale právem důvod k radosti i mimo soukromý život. Hodnota jeho majetku totiž za uplynulých 7 dní narostla o 2,1 miliardy dolarů a firma Tesla se zároveň stala nejhodnotnější společností automobilového průmyslu ve Spojených státech. V současnosti má Muskův majetek hodnotu 28,8 miliardy, což z něj dělá 34. nejbohatšího člověka na planetě, informuje Forbes.

Doporučeno
Svět si utahuje z Elona Muska, že tancuje jako opilý strýček na oslavě. Video sám označil za nevhodné pro diváky do 18 let Svět si utahuje z Elona Muska, že tancuje jako opilý strýček na oslavě. Video sám označil za nevhodné pro diváky do 18 let 8. ledna 2020 10:28

Elon Musk si také díky spolupráci s Čínou získal důvěru investorů a hodnota akcií společnosti vzrostla v jednom týdnu o 13 %. Tesla ve středu poprvé překonala kombinovanou hodnotu akcií automobilek General Motors a Ford Motor poté, co dosáhla 88miliardového vrcholu.

Domů
Sdílet
Diskuse