Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2020 17:00
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Dalyb: Souhlasím, že s Haha Crew přebereme po Kontrafaktu scénu (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Člena Haha Crew jsme vyzpovídali v souvislosti s debutovým albem. Odpověděl nám i na otázky mimo hudbu a reagoval na některá vyjádření z minulosti.

 

Dalyb vydal v úplném závěru roku svůj debutový projekt Teen(r)age, kterým splnil to, co fanouškům slíbil. Jeho cílem totiž je tvořit hudbu, u které se budou moci zabavit a pustit si ji například v autě nebo na bytě. Zároveň je pro něj důležité, aby dobře zněla v klubech. Na albu má 9 skladeb a spolupráce se zajímavými lidmi. Nám ve videorozhovoru odhalil i jeho pozadí. 

Dozvíš se, jak vznikala skladba s Darou Rolins, jak se Dalyb poznal s Porsche Boyem a jak při natáčení jednoho z vidoeklipů zasahovala policie. S členem Haha Crew jsme se bavili i o skupinovém albu a také o tématech mimo hudbu. Dalyb prozradil, jak se momentálně dívá na módu a zda se cítí být jedním z těch, kdo ukázal Slovákům, jak se odvážněji oblékat.

Domů
Sdílet
Diskuse