Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 6:32
Čas čtení 0:39
Daniel Mikolášik

Teprve 15letý mladík střílel během středoškolského basketbalového zápasu. Po výstřelu se dav rozutekl ven z haly

NEWS
Uložit Uložené

Středoškolák postřelil o 3 roky staršího studenta.

Během nedělního basketbalového zápasu na střední škole v Dallasu došlo ke střelbě. Přihlásil se k ní teprve 15letý student. Zasáhl 18letého mladíka, který skončil v kritickém stavu. Pravděpodobně nikdo z přítomných nečekal, že zápas mezi školami South Oak Cliff a Justin F. Kimball by mohl vyvrcholit až do násilného trestného činu.

Jak informuje CNN, postřeleného hráče okamžitě převezli do místní nemocnice. Po střelbě nastal chaos. Přítomní hráči a diváci se okamžitě snažili dostat pryč z hlediska az hrací plochy.

Doporučeno
V Británii vypukla grimeová válka. Proč se Wiley opřel do Stormzyho a co s tím má společného Ed Sheeran? V Británii vypukla grimeová válka. Proč se Wiley opřel do Stormzyho a co s tím má společného Ed Sheeran? 11. ledna 2020 13:29

„Znepokojuje mě to, co se událo. Učila jsem řadu studentů, kteří hrají basketbal. Mnoho z nich skončilo ve vězení nebo jsou mrtví. Je to strašný pocit, když si představím, že jsem jim vždy věnovala veškeré své úsilí a někteří se nedožili ani 21 let, je to strašné,“ tvrdí učitelka Shareefah Mason.

Domů
Sdílet
Diskuse