Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 11:29
Čas čtení 1:00
Jakub Paulík

21letá Britka spadla z třicetimetrového útesu. Místo je známým rájem pro selfie fotografie

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Pád z výšky neměla šanci přežít.

Mladá Britka se se svými přáteli v Sydney vydala k útesu, kde měli pozorovat západ slunce. Pád z třicetimetrové výšky se jí ale stal osudným. Podle Mirroru je dané místo známé tím, že mnozí milovníci takzvaných „selfie“ na něm riskují svůj život.

Mirror píše, že 21letá Madalyn měla údajně před pádem překročit zábradlí, sednout si na kraj útesu a pózovat na fotografii. K útesu v oblasti Diamond Bay se parta kamarádů vydala přímo z párty, lze tedy předpokládat, že byli opilí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa   (@madalyn_davis_),

Britská modelka pocházející z anglického Lincolnu se do Austrálie vydala teprve loni. Chtěla začít nový život. Madalyn měla svým přátelům svěřit, že si život s cestováním v Austrálii skutečně užívá a určitě se neplánuje vrátit domů.

Její rodiče se s ní nedokázali v průběhu neděle spojit, a tak začali zjišťovat, kam se jejich dcera poděla. Druhý den se nakonec dozvěděli krutou pravdu. Mirror vzpomíná, že nejde o první případ, kdy na daném místě přišel někdo o život. Jako příklad uvedli 27letou ženu, která z útesu spadla při pózování na fotografii v průběhu loňského srpna.

Na videu můžeš vidět další návštěvníky útesu,

kteří za bílého dne překročili zábradlí a zbytečně riskovali své životy

Doporučeno
Žena přežila pád ze 61metrového útesu. Lidé zaslechli její výkřiky a přivolali pomoc Žena přežila pád ze 61metrového útesu. Lidé zaslechli její výkřiky a přivolali pomoc 29. prosince 2019 14:57
Domů
Sdílet
Diskuse