Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 11:40
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

Američan rapoval 31 hodin v kuse. Zapsal se do Guinnessovy knihy rekordů

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Umělec musel ukázat, že má opravdu širokou slovní zásobu.

Do Guinessovy knihy rekordů se v pondělí, podle Pittsburgh Post Gazette, zapsal tamní raper FRZY z East Liberty. Tomu se povedlo v sobotu 11. ledna rapovat v kuse volným stylem neuvěřitelných 31 hodin. Rekord se mu tak za odborného dohledu povedlo překonat o pět hodin. 

Doporučeno
Cardi B láme rekordy, její album je nejstreamovanějším ženským rapovým počinem v historii Spotify Cardi B láme rekordy, její album je nejstreamovanějším ženským rapovým počinem v historii Spotify 30. prosince 2019 16:00

Harvey Daniels, jak zní občanské jméno rapera FRZYho, předvedl svůj výkon na pittsburghské akci Sunday at The Block Northway Mall, během které měl k dispozici i dva doktory, kteří byli připraveni pomoct v momentě, kdy by měl problémy s hlasem.

 

Rekordní vystoupení se muselo řídit několika zásadními pravidly. Během celých jednatřiceti hodin platilo, že každou hodinu měl pouze pětiminutovou pauzu a mezi verši mohlo být ticho pouhých pět sekund. Umělec většinou využíval pauzy k občerstvení. 

 

Jakmile dorepoval, neubránil se podle deníku emocím, přestože se během celého vystoupení nenechal vyvést ničím z míry. Veškerý výtěžek z akce by měl putovat MusiCares Foundation.

Doporučeno
Rok od konce Kliniky. Zažila útok zápalnou lahví, těžkooděnce i exekutory, nyní spolek hledá nové prostory Rok od konce Kliniky. Zažila útok zápalnou lahví, těžkooděnce i exekutory, nyní spolek hledá nové prostory 13. ledna 2020 15:49

Posledním držitelem nejdelšího freestylu na světě byl losangeleský raper Pablo Alvarez, jemuž to rapovalo úctyhodných 25 hodin 56 minut a čtyři sekundy. Tento rekord držel od roku 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse