Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 16:27
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Vina Diesela nedokážou zabít. Jako Bloodshot se dokáže regenerovat i po zásahu brokovnicí do obličeje a je ultimátním zabijákem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový trailer na Bloodshot odhaluje řadu dosud neviděných záběrů.

Bloodshot vypadá jen jako další film Vina Diesela. To si musíme říct na rovinu. Někdy to ale nemusí být automaticky špatné. Akční sci-fi podle úspěšné komiksové předlohy totiž působí v druhém traileru celkem zábavně. Dočkáme se velkých akčních scén, pěkných vizuálních triků, regenerujících se končetin a hlav poté, co dostanou ze dvou metrů brokovnicí. V kině může jít o docela slušné béčko, které na jeden večer pobaví.

Komiks Bloodshot je o bývalém vojákovi, který byl během boje zabit, ale později je oživený pomocí různých technologií, přičemž jeho tělo zůstalo zaplněné miliardami nanobotů. Tato schopnost mu umožňuje stát se unikátním vojákem, protože se mu snadno léčí zranění, dokáže měnit tvar svého těla a zároveň si umí i pomáhat moderními technologiemi. Poté, co byla jeho paměť vícekrát vymazána, se vydá na misi s cílem poznat svou pravou identitu a pomstít se těm, kteří z něj udělali zbraň.

Doporučeno
Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? 28. prosince 2019 17:21
Domů
Sdílet
Diskuse