Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 14:10
Čas čtení 0:36
Vojtěch Vanda

Video zachycuje velblouda v Rusku, který utíkal před vlakem. Stroj kvůli němu nabral hodinové zpoždění

NEWS
Uložit Uložené

Chudák velbloud.

(Ne)příjemného společníka měli na kolejích ruští strojvedoucí. Objevil se totiž před nimi velbloud, který svým během vlak zdržoval. Největší problém byl ale v tom, že utíkal přímo po kolejích. Když se jej muži snažili vyplašit píšťalou, zvíře místo seběhnutí z trati akorát přidalo. O kuriózní situaci informovaly The Moscow Times

Doporučeno
Po silnici v Jizerských horách se promenádoval velbloud, už je zpátky v ohradě Po silnici v Jizerských horách se promenádoval velbloud, už je zpátky v ohradě 13. listopadu 2019 10:34

„Ten velbloud běžel 22 kilometrů za hodinu a teď běží jenom třináct,“ je slyšet z nahrávky, kterou pořídili řidiči mašiny. „Brzo zakopne a natáhne se tu,“ dodal stejný hlas mezi zvuky hlasitých píšťal. Takto komentoval z kabiny člověk výkon, ke kterému se vybičoval velbloud utíkající před rozjetou mašinou. Povedlo se mu tak zpozdit vlak o hodinu.

Zvíře utíkalo před vlakem na trati na jihu Ruska 5. ledna v Astrachaňském regionu u hranice s Kazachstánem. Prý se to tam podobnými incidenty s divokými i domestikovanými zvířaty, která se zatoulají do tratí, podle regionálního dopravce začíná množit. Těžko říct, jestli se jim v pustině dá nějakým způsobem zabránit. 

Domů
Sdílet
Diskuse