Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 22:30
Čas čtení 0:25
Adam Smeták

V tunelu u Plzně hořel vlak. Cestující byli evakuováni pěšky

NEWS
Uložit Uložené

Podle všeho je požár již uhašen. Nikdo nebyl vážně zraněn.

V úterý večer došlo k požáru vlaku na trati ve směru z Plzně na Prahu. Hořet začal v polovině Ejpovického tunelu. Trať 70 Klatovy – Beroun byla následně v úseku Plzeň hlavní nádraží – Ejpovice uzavřena. Na poplach dorazili hasiči i záchranáři. Podle serveru krimi-plzen, který s informací přišel, na místě zasahovalo asi dvacet jednotek a v pohotovost byli uvedeni i dobrovolní hasiči.

Doporučeno
Rok od konce Kliniky. Zažila útok zápalnou lahví, těžkooděnce i exekutory, nyní spolek hledá nové prostory Rok od konce Kliniky. Zažila útok zápalnou lahví, těžkooděnce i exekutory, nyní spolek hledá nové prostory 13. ledna 2020 15:49

Dle prvotních informací není nikdo vážně zraněn. Na místě bylo ošetřeno několik lidí, kteří se nadýchali zplodinami. Asi tři desítky cestujících byly evakuovány pěšky tunelem směrem na Plzeň. Podle informací Krimi-Plzeň je oheň již uhašen. K obnovení provozu na uzavřeném úseku trati mělo dojít ve 3 hodiny ráno.

Aktualizace 22:38 – Podle pozary.cz na místě zasahovalo 9 hasičských jednotek.

Domů
Sdílet
Diskuse