Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 12:14
Čas čtení 0:55
Daniel Mikolášik

Conor McGregor přiznal, že celý týden před zápasem s Khabibem Nurmagomedovem propil

SPORT
Uložit Uložené

„The Notorious“ připouští, že udělal pár chyb, ale prý je napravil a je už někde jinde.

Už je to přibližně rok a tři měsíce, co se Conor McGregor naposled postavil do oktagonu. Jeho soupeřem byl Khabib Nurmagomedov, který si s ním poradil ve čtvrtém kole, díky čemuž obhájil titul lehké váhy. Irský MMA bojovník ale v nejnovějším videorozhovoru pro ESPN přiznal, že celý týden před ostře sledovaným utkáním UFC 229 propil.

Doporučeno
Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov si nakládají na Twitteru. Ira zároveň obvinili z dalšího sexuálního napadení Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov si nakládají na Twitteru. Ira zároveň obvinili z dalšího sexuálního napadení 20. října 2019 10:20

„The Notorious“ od zmíněného boje nezápasí a místy to vypadalo, jako by profesionální kariéru pověsil na hřebík. Po dlouhé patnáctiměsíční pauze ho ale tento víkend čeká další zápas, tentokrát nastoupí proti Donaldu Cerroneovi. Souboj UFC roku 2020 netrpělivě očekávají všichni fanoušci bojového sportu.

Moderátor se v nejnovějším rozhovoru bývalého mistra lehké váhy organizace UFC ptal zejména na to, co způsobilo jeho selhání během posledního zápasu proti Khabibovi. Jelikož je o kontroverzním Irovi známo, že má rád dobrý alkohol a zejména whisky, později se dostali k otázce, kdy Conor naposledy pil.

Tehdy Conor prozradil, že týden před zápasem s Khabibem téměř po celou dobu požíval alkohol. „Už je to dobrých pár měsíců, co jsem naposledy pil. Asi tři, čtyři měsíce zpátky. Nejvíce jsem však pil těsně před bojem s Khabibem, během celého týdne,“ odpověděl bojovník.

„Nebudu se k tomu vracet. Jsem už jinde, na lepším místě. Udělal jsem chyby, ale připustil jsem si je a napravil. Možná nejsem dokonalý, ale s dobrým spánkem a plným bříškem jsem sakra blízko,“ dodává Conor a tvrdí, že na následující zápas je dobře připraven.

Domů
Sdílet
Diskuse