Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 6:55
Čas čtení 0:42
Vl Mi

Streamer Ninja má vlastní skin ve Fortnite, může hrát sám za sebe

TECH
Uložit Uložené

Studio Epic Games vytvořilo skin nejznámějšímu streamerovi Fortnite.

Modré vlasy a čelenka jsou poznávacím znamením snad nejznámějšího streamera současnosti. Ninja patří zároveň mezi lidi, kteří hru zpopularizovali nejvíce, a možná i to je důvod, proč vznikl skin, který byl inspirován právě ním. Na mikině ve hře nechybí dokonce ani jeho oficiální logo.

Doporučeno
Fortnite smazali, čímž šokovali celý svět. Následně přišla prakticky nová hra a strhla na sebe pozornost herní komunity (Recenze) Fortnite smazali, čímž šokovali celý svět. Následně přišla prakticky nová hra a strhla na sebe pozornost herní komunity (Recenze) 16. října 2019 15:06

The Icon Series je nový „projekt“ studia Epic Games, které vyvíjí hru Fortnite. Pravidelně budou přinášet nové skiny, které vzdají hold populárním streamerům a influencerům. Jako první se dočkal pocty Richard Tyler Blevins alias Ninja.

Streamer Ninja má vlastný skin vo Fortnite, môže hrať sám za seba
Streamer Ninja má vlastný skin vo Fortnite, môže hrať sám za seba Zdroj: Fortnite

„Přinášíme uměleckou podobiznu našich top tvůrců do hry Fortnite,“ napsali vývojáři na Twitteru s dodatkem, že toto je jen začátek a čekají nás další vylepšení ve hře, ale nic konkrétního neprozradili.

Skin si můžeš koupit od 16. do 19. ledna, přičemž si můžeš pořídit nejen vzhled postavy, ale i skin krumpáče a batohu. Nechybí dokonce ani speciální emote.

Kdo bude další? Mluví se o streamerce Loserfruit a streamerovi TheGrefg. Je třeba také zmínit první reakci samotného Ninji. Řekl, že to byl jeho sen mít svůj skin ve hře. Bohužel první hru s novým vzhledem se mu nepodařilo vyhrát, jak můžeš vidět níže ve videu.

Domů
Sdílet
Diskuse