Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 14:11
Čas čtení 0:55
Viktor Kniš

Matka Tekashiho dcery nechce, aby se raper setkával se svým dítětem. Promyslí si to, až navštíví psychiatra

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine bude muset po propuštění bojovat i o to, aby mohl trávit čas se svou dcerou.

Před pár dny požádal právní zástupce Tekashiho soud, aby přehodnotil možnost propuštění rapera do domácího vězení. Důvodem má být, že se duhový raper cítí být v ohrožení jinými vězni poté, co ve spolupráci s FBI pomohl dostat za mříže celý nebezpečný gang výměnou za výrazné snížení trestu.

Na vzniklou situaci za krátko zareagovala i matka Tekashiho dcery, která se nechala slyšet, že nemá v plánu dovolit jejímu otci, aby se k ní přiblížil.

Doporučeno
6ix9ine tvrdí, že mu ve vězení hrozí nebezpečí, žádá soud, aby ho pustil domů 6ix9ine tvrdí, že mu ve vězení hrozí nebezpečí, žádá soud, aby ho pustil domů 15. ledna 2020 9:48

Pro TMZ prozradila, že zatím nemá v plánu dovolit, aby měl 6ix9ine možnost setkávat se se svým dítětem. Jako důvod uvedla, že ho považuje za nebezpečného, hlavně v souvislosti s tím, že může být v něčím zájmu, aby mu ublížil kvůli udávání členů organizované skupiny. 

Sara Molina si bulvárnímu deníku postěžovala, že jediný způsob, jak v současné době může kontaktovat Tekashiho, je přes jeho právníky a ani ti jí často nezvedají telefon. Pokud by se jí ale podařilo nakonec s raperem spojit, vzkázala by mu, že bude potřeba mnoho změn, aby mu umožnila vychovávat dceru.

Trvala by na tom, aby navštívil psychiatra, potřebných ale bude podle ní bude hned několik zásadních změn. Předpokládáme, že jednou z nich bude i to, aby Tekashi opustil přítelkyni Jade. 

S ní totiž měla Sara už několik konfliktů, přičemž některé se odehrály i na sociálních sítích. Ten poslední se týkal peněz, protože si matka Tekashiho dcery stěžovala, že zatímco jí neposílá žádné peníze, své přítelkyni kupuje drahé šperky.

Doporučeno
Tekashiho přítelkyně a matka jeho dcery si tvrdě nakládají na Instagramu. Jedna dostala od rapera na Vánoce drahý dar, druhá nic Tekashiho přítelkyně a matka jeho dcery si tvrdě nakládají na Instagramu. Jedna dostala od rapera na Vánoce drahý dar, druhá nic 29. prosince 2019 10:39
Domů
Sdílet
Diskuse