Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 20:35
Čas čtení 1:01
Viktor Kniš

Lidé Eminema kritizují za text o teroristickém útoku během koncertu Ariany Grande v Manchesteru, kde zahynulo 22 lidí

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Raper vydal nové album a s ním přichází i trochu kontroverze, kterou se proslavil už dávno.

Eminem potěšil fanoušky novým albem se dvěma desítkami skladeb, nezůstal však přitom nic dlužen své kontroverzní pověsti. Rozzlobil v první řadě zastánce Ariany Grande, neboť v tracku Unaccommodating odkazuje na nešťastnou událost z Manchesteru, kde při teroristickém útoku přišlo o život 22 lidí právě během jejího vystoupení.

But I'm contemplating yelling 'Bombs away' on the game/Like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting

Skladba pojednává o vlivu veterána z Detroitu na rapový žánr, přirovnávat však cokoliv k bombovému útoku z roku 2017 nebyl nejlepší nápad. Vyjádřila se také Figen Murray, jejíž syn během zmíněné tragické události zahynul. Kritizuje pokus Eminema útočit na známé osobnosti a konstatuje, že v tom nevidí absolutně žádný smysl.

K ženě se okamžitě přidalo množství dalších lidí, kteří 47letého rapera za text skladby odsoudili. Pravdou však zůstává, že toto není poprvé, co se Eminem k teroristickému útoku vyjádřil.

Předpokládáme, že Ariana na jeho poznámky reagovat nebude. Sama se několikrát nechala slyšet, že od nešťastného momentu stále bojuje s posttraumatickou poruchou a dokonce zveřejnila i část lékařské zprávy se snímkem mozku, kde máme možnost vidět, jak se na ní bombový útok fyzicky podepsal.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

Fleky sice žádným způsobem plnohodnotnou funkci mozku neomezují, mohou však způsobovat těžké úzkosti, noční můry, nekontrolovatelné myšlenky a „flashbacky“. 

Domů
Sdílet
Diskuse