Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 16:50
Čas čtení 0:52
Vl Mi

Influencer vylezl na pyramidu v Egyptě, následně ho zatkli. Ve vězení to bylo hrozné, napsal fanouškům

ZAJÍMAVOSTI EGYPT
Uložit Uložené

Fotku zveřejnil na Instagramu.

Dokonalé fotky chce mít na sociální síti snad každý. Někteří jsou ochotni zajít až tak daleko, že poruší zákony. Mezi takové patří například populární King Vitaly, vlastním jménem Vitaly Zdorovetskiy.

Americko-ruský influencer je známý extravagancí, na jeho profilu na Intagramu najdeš plno netradičních až kontroverzních fotografií. Jeden z jeho posledních kousků ho vyšel ale draho, nakonec skončil ve vězení.

Doporučeno
Karolína chce být gynekoložkou, točí videa i o menstruaci. Po nocích dělá záchranářku, asistuje i při porodech (Rozhovor) Karolína chce být gynekoložkou, točí videa i o menstruaci. Po nocích dělá záchranářku, asistuje i při porodech (Rozhovor) 21. listopadu 2019 10:09

Před pár dny se šel, jako mnoho jiných turistů, podívat na pyramidy v Gíze. Vitaly však chtěl být originální, a tak vylezl na jednu z nich. To je však zakázáno, egyptská policie proto zakročila.

Domů
Sdílet
Diskuse