Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 19:03
Čas čtení 0:56
Tímea Krauszová

Členové sekty zavraždili 6 dětí a těhotnou ženu, svázali a zmlátili 14 dalších lidí

NEWS
Uložit Uložené

Prý musí činit pokání za své hříchy, nebo zemřít.

V malé komunitě domorodců Ngabu Bugle v Panamě rituálně zabili sedm lidí, až šest z nich byly děti. Oběti nejdříve přivedly do místního sboru s názvem The New Light of God (v překladu Nové světlo Boží), svlékli je donaha, mučili, sekali mačetami a pálili, než je zabili. Cílem podle Sky News prý bylo, aby litovali svých hříchů.

Krvavé rituály a vraždy

Za oběti pravděpodobně exorcistického rituálu padla těhotná žena, jejích pět dětí a další dítě. Členové místní nové církve, kterou místní označují za sektu, dostali údajně znamení od Boha: lidé museli buď litovat svých hříchů a činit pokání, nebo zemřít.

Policii se nakonec podařilo osvobodit 14 osob, které členové sekty drželi proti jejich vůli a mlátili je dřevěnými holemi a Biblí. Policie se o krvavém rituálu dozvěděla díky třem vesničanům, kteří uprchli a dopravili se do nejbližší nemocnice.

Domů
Sdílet
Diskuse