Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2020 12:09
Čas čtení 0:53
Tímea Krauszová

UFC bojovnice před rokem zmlátila muže, který ji chtěl okrást. Nyní se připravuje na důležitý zápas

SPORT UFC
Uložit Uložené

Je přesvědčena o tom, že může vyhrát.

Polyana Viana je UFC bojovnice, která se proslavila zejména loni, když zbila muže, který ji na ulici přepadl. Po roce se stále soustředí na kariéru. Přestože naposledy nevyhrála, chce se stát šampionkou.

Byl to velmi špatný nápad

Mladá žena v Rio de Janeiro čekala na svůj Uber, když se ji neznámý muž pokusil přepadnout. Zjevně netušil, že má co do činění s bojovnicí z UFC. Ta ho dvěma ranami a jedním kopancem zlikvidovala. Dokonce ji prosil, ať zavolá policisty, protože se jí bál. Tehdy ho už držela pod krkem a škrtila. Policii nakonec zavolali kolemjdoucí.

Tento příběh obletěl svět a sociální sítě před rokem. Dnes již 27letá bojovnice využila vlnu slávy a mluvila o tom, že ženy se mají umět bránit. I když jí mnozí vytýkali, že její útok byl nepřiměřený schopnostem a síle toho muže, ještě i šéf organizace UFC prohlásil, že pokus oloupit jednu z jejich bojovnic byl velmi špatný nápad.

Domů
Sdílet
Diskuse