Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 22:47
Čas čtení 0:36
Tímea Krauszová

Neslyšící muž žaluje Pornhub, protože nemá dostatek videí s titulky

NEWS
Uložit Uložené

Pornhub by podle něj měl více zohlednit komunitu neslyšících a jejich potřeby.

Yaroslav Suris žaluje web Pornhub za nedostatek skrytých titulků, přičemž se odvolává na americký zákon na ochranu lidí s postižením. Prý tím, že některá videa titulky vůbec nemají, porušují jeho práva. V žalobě si podle TMZ stěžuje na to, že neslyšící a nedoslýchaví mají potíže s porozuměním některých pasáži ve videích.

Přidal i seznam videí

Suris přidal i seznam několika videí, na která se chtěl podívat, ale nemohl si je vychutnat, protože mu chyběly titulky k audiu. Mezi ty patří Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew, Sexy Cop Gets Witness to Talk a Daddy 4K – Allison comes to Talk About Money to Her Boys' Naughty Father.

Muž dále dodal, že by neměl problém, ale připlatil si za prémiový účet a vzhledem k nedostatku materiálu s titulky v tom nevidí význam.

Pornhub přitom má samostatnou kategorii se skrytými titulky, která je především určena právě komunitě neslyšících a nedoslýchavých. Surisovi však pravděpodobně vadí, že je v ní značně méně videí.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme měsíční členství PornHub Premium. Vyplatí se? Vyzkoušeli jsme měsíční členství PornHub Premium. Vyplatí se? 16. prosince 2018 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse