Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2020 20:16
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Rihanna je prý opět svobodná, po třech letech se rozešla s miliardářem Hassanem Jameeem

HUDBA
Uložit Uložené

Vyplývá to ze zdrojů blízkých zpěvačce, které tvrdí, že se dvojice rozešla i kvůli rozdílným povahám. Zatímco miliardář je spíše vážný, zpěvačka je divoká a uvolněná.

Po necelých třech letech se zpěvačka Rihanna a její saúdskoarabský přítel Hassan Jameel rozešli, informuje o tom US Magazin, který už citovala i mnohá světová média. Jde o překvapivou informaci zejména v souvislosti s vyjádřeními popové hvězdy v loňských rozhovorech, v nichž říkala, že plánuje i dítě a nic si nepřeje víc, než otěhotnět. Zároveň však dodala, že nechce konkretizovat žádné plány.

S podnikatelem Hassanem se dali dohromady ještě v polovině roku 2017, vzít se však zatím neplánovali. Rihanna několikrát avizovala, že její vztah s miliardářem funguje dobře a osoba z jejich blízkého okolí prozradila, že je to i kvůli jejich velmi rozdílným povahám. Zatímco kráska z Barbadosu je divoká a zábavná, její přítel působil spíše vážným dojmem.

Fanoušky bude nyní nejvíce zajímat, kdy se Rihanna rozhodne vydat očekávané album s pracovním názvem R9, které by mělo být už i podle jejích vlastních slov ve finálním studiu. Riri pochopitelně má množství aktivit, které vyžadují její pozornost. V roce 2020 by měla kromě podnikání posunout na vyšší příčky i hudbu.

Doporučeno
V Británii vypukla grimeová válka. Proč se Wiley opřel do Stormzyho a co s tím má společného Ed Sheeran? V Británii vypukla grimeová válka. Proč se Wiley opřel do Stormzyho a co s tím má společného Ed Sheeran? 11. ledna 2020 13:29
Domů
Sdílet
Diskuse