Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2020 10:08
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor vytvořil nový rekord a za tvrdé ukončení Cowboye dostal bonus přes 1 000 000 korun

SPORT UFC
Uložit Uložené

Za krásné ukončení získal Ir bonus, kromě toho se však stal novým rekordmanem.

Návrat do klece si Conor McGregor snad ani nemohl představovat lépe. Po více než roční pauze po prohře se šampionem lehké váhy Khabibem Nurmagomedovem se dnes irský bojovník vrátil zpět na vlnu vítězství, když se mu podařilo zkušeného Donalda Cerroneho ukončit za pouhých 40 sekund prvního kola.

Během krátkého zápasu Conor zlomil svému soupeři nos ramenem a následným kopem do hlavy a sprškou tvrdých úderů mu uštědřil nekompromisní TKO. Za tento výkon si od vedení organizace UFC vysloužil odměnu ve výši 50 tisíc dolarů (1,1 milionu korun). Dalšími bojovníky, kteří si odnesli bonus ve stejné výši, jsou Aleksei Oleinik, Brian Kelleher, Diego Ferreira a Drew Dober.

Doporučeno
Floyd Mayweather oznamuje odvetu s Conorem McGregorem a zápas s Nurmagomedovem. Skutečně k zápasům dojde? Floyd Mayweather oznamuje odvetu s Conorem McGregorem a zápas s Nurmagomedovem. Skutečně k zápasům dojde? 19. ledna 2020 9:10

Zkušený „Cowboy“ je v UFC držitelem hned několika rekordů, jeden si však na své konto připsal i jeho irský přemožitel. V celé historii organizace se totiž stal vůbec prvním bojovníkem, který dokázal soupeře ukončit před limitem (via KO/TKO) ve třech různých váhových kategoriích.

Konkrétně v roce 2015 po 13 sekundách v pérové váze (do 66 kilogramů) knockoutoval Josého Aldu, v roce 2016 v lehké váze (do 70 kilogramů) ukončil Eddieho Alvareze a nyní se mu to podařilo i proti „Cowboyovi“ ve welteru (váha do 77 kilogramů).

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

For Ireland.

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),

Jak je tedy vidět, návrat se mu podařil ve velkém stylu. Dana White ještě před zápasem oznámil, že v případě výhry dostane Conor znovu možnost zabojovat o pás v lehké váze. Krátce po boji však boxer Floyd Mayweather oznámil, že se s Irem chystá letos na odvetu. Uvidíme tedy, čeho se nakonec dočkáme.

Doporučeno
Conor McGregor vyhrává tvrdými údery zápas s Cowboyem. Soupeře ukončil rychle v 1. kole Conor McGregor vyhrává tvrdými údery zápas s Cowboyem. Soupeře ukončil rychle v 1. kole 19. ledna 2020 6:32
Domů
Sdílet
Diskuse