Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2020 11:53
Čas čtení 1:11
Tina Hamarova

Kolik stromů očekáváte ve vesmíru? Maskovací uniformy „vesmírných vojáků“ se na Twitteru staly terčem vtipů

Kolik stromů očekáváte ve vesmíru? Maskovací uniformy „vesmírných vojáků“ se na Twitteru staly terčem vtipů
Zdroj: Twitter/United Space Force
ZAJÍMAVOSTI VESMÍR
Uložit Uložené

Vesmírné síly Spojených států představily novou maskovací uniformu.

Vesmírné síly Spojených států (United States Space Force) v prosinci vznikly jako šestá složka ozbrojených sil USA a spadají pod americké letectvo. Mají svého prvního generála a mají za sebou už i svůj první trapas.

Na sociální síti Twitter totiž byly zveřejněny maskovací uniformy, které by měli příslušníci Vesmírných sil nosit. Lidé si okamžitě začali utahovat z toho, zda lesní maskování někomu ve vesmíru vůbec pomůže.

Jeden z uživatelů například udělal koláž, na níž je fotka vesmíru a vzorek maskáčové kamufláže. „Studujte je pozorně, dokud neuvidíte rozdíl,“ vzkázal Vesmírným silám. Spisovatel James Felton se pod zveřejněným tweetem ptal, kolik stromů by ve vesmíru mohli vojáci najít.

Další komentující například nabídl vlastní návrh uniforem – tričko s hvězdným potiskem.

Vesmírné síly reagovaly na vtipy dalším statusem na Twitteru, ve kterém vysvětlují, že to bylo racionální rozhodnutí, které sjednocuje všechny ozbrojené složky a šetří peníze na vytváření nového designu. „Členové Vesmírných sil budou vypadat jako jejich kolegové, se kterými budou spolupracovat na Zemi,“ dodali. 

Domů
Sdílet
Diskuse