Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 7:31
Čas čtení 0:56
Viktor Kniš

Tekashiho bývalí bodyguardi ho už bránit nebudou za žádné peníze. Je to velký risk, tvrdí

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine bude mít problém sehnat ochranku, když bude na svobodě. Zády se mu otočili i bývalí bodyguardi.

Tekashi má další obrovský problém. Bývalí bodyguardi, kteří se starali o jeho bezpečí krátce před uvězněním, již nejsou ochotni poskytovat mu své služby a z jejich slov vyplývá, že názor nezmění za žádné peníze.

Důvodů je hned několik, jedním z nich je i skutečnost, že nebudou chtít být vystaveni takovému nebezpečí, jaké bude raper po propuštění z vězení představovat. Na základě dostupných zdrojů budou mít po propuštění s jeho chováním problém oba tábory – Bloods i Crips.

Podle TMZ ale mají gorily problém i s tím, že 6ix9ine v minulosti nebyl takový gangster, za jakého se vydával. A právě skutečnost, že ztratil veškerou důvěryhodnost v ulicích rozhoduje, že nechtějí riskovat své životy za žádnou cenu.

Doporučeno
Tekashiho přítelkyně a matka jeho dcery si tvrdě nakládají na Instagramu. Jedna dostala od rapera na Vánoce drahý dar, druhá nic Tekashiho přítelkyně a matka jeho dcery si tvrdě nakládají na Instagramu. Jedna dostala od rapera na Vánoce drahý dar, druhá nic 29. prosince 2019 10:39

Tekashi dosud odmítal možnost vstoupit do programu na ochranu svědků, protože měl v plánu zaplatit si nonstop ochranku. I když by ho stála miliony, mohl by nadále tvořit hudbu a relativně volně se pohybovat po New Yorku. Je sporné, zda po těchto spisech bodyguardů budou mít ještě jejich kolegové zájem riskovat za rapera život. 

Minulý týden požádal 6ix9ine soud o možnost domácího vězení, protože se cítí být za mřížemi v ohrožení. Po tom, co se s prokurátorem dohodl na zkrácení trestu za plnohodnotnou spolupráci s federální policií a do vězení dostal celý nebezpečný gang, je pravděpodobné, že někdo by mohl mít zájem na jeho likvidaci.

Domů
Sdílet
Diskuse