Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2020 19:28
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Nesnáší Kontrafakt? Ptali jsme se mladých Čechů, co právě poslouchají za hudbu (Anketa)

REFRESHER HUDBA
Uložit Uložené

Podívej se na tipy, co v roce 2020 poslouchat.

Náš tým v čele s moderátorkou Kateř se vydal do pražských ulic, kde jsme zjišťovali, jaká hudba právě hraje převážně mladým Čechům a Češkám ve sluchátkách. Výsledkem je tak zajímavá anketa, která možná pomůže i tobě při výběru hudby, kterou si pustit, pokud ti zrovna chybí inspirace.

Kromě toho jsme se však také dozvěděli, co by si naopak nikdy nepustili, nebo také to, od kterých interpretů by si v roce 2020 přáli slyšet nové album. Dostali jsme tak řadu odpovědí nejrůznějšího druhu a někteří byli dokonce natolik odvážní, aby před kamerou předvedli, co si zpívají ve sprše.

Teď už se ale pohodlně usaď a užij si video.

Doporučeno
Pojď ven: V Praze bude Ca$hanova Bulhar, Radikal Chef, Hospitality i mnoho cestovatelských přednášek. Podívej se na přehled akcí Pojď ven: V Praze bude Ca$hanova Bulhar, Radikal Chef, Hospitality i mnoho cestovatelských přednášek. Podívej se na přehled akcí 19. ledna 2020 18:59
Domů
Sdílet
Diskuse