Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 14:15
Čas čtení 1:29
Tímea Krauszová

Brad Pitt s obdivem sledoval svou exmanželku Jennifer Aniston při děkovném projevu

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Stále jsou to dobří přátelé.

Brad Pitt a Jennifer Aniston získali ocenění během SAG Awards 2020 (Screen Actors Guild Award) a fanouškům neunikl pohled, kterým Brad sledoval svou exmanželku při děkovné řeči. Krátce předtím totiž žertoval o své postavě, která nevychází moc dobře se svou manželkou. Že by vzpomínka na manželství s Jennifer?

Úspěšná noc pro oba

Brad Pitt získal SAG Award za svůj výkon ve snímku Tenkrát v Hollywoodu. V děkovné řeči plné vtipů promluvil i o své postavě, která neměla dobrý vztah s manželkou. Kromě toho zažertoval, že původně chtěl přijít na akci se svou mámou, média vždy píší, že randí s ženou, s níž přišel a to „by bylo divné“.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

Kamera pak nakrátko zachytila Jennifer Aniston, která se usmívala a tleskala mu. To ještě netušila, že jen za pár minut sama získá ocenění, dostala ho za nejlepší ženskou postavu v dramatickém seriálu za její práci v The Morning Show na Apple+. 

V době jejího děkovného projevu byl Brad stále v zákulisí, kde ho na kameru zachytila kanadská producentka Rachel West. Rychle se o video podělila se zbytkem světa na Twitteru, kde píše, že Brad utrousil i obdivné „oh wow“ při sledování své bývalé manželky, dnes už dobré přítelkyně. Podle Yahoo! to byl nejroztomilejší moment večera.

Hvězdná dvojka se později setkala v zákulisí, kde si pogratulovali a přátelsky se popovídali. Fotografům se podařilo zachytit i moment, kdy Brad chytil Jennifer za ruku.

Samozřejmě, sociální sítě se téměř okamžitě přeplnily příspěvky o tom, že by se měli dát opět dohromady. Brad a Jennifer udržují své přátelství už od jejich rozvodu v roce 2005, kterým ukončili pětileté manželství.

Doporučeno
Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu 10. listopadu 2020 17:47

V únoru 2019 byl jedním z pozvaných na Jennifeřinu padesátku a vícekrát se v rozhovorech na sebe navzájem odvolávali. Přestože média i fanoušci by je rádi opět viděli spolu, stále jsou jen přátelé. Jen před necelými čtyřmi lety se rozpadlo Bradovo dlouholeté manželství s herečkou Angelinou Jolie. Jennifer Anniston je tři roky rozvedená.

Zpět
Sdílet
Diskuse