Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 17:03
Čas čtení 0:59
Vl Mi

Dědovi vypadla z okna roční holčička z výšky 50 metrů a zemřela. Videozáznam zachycuje momenty před pádem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Teprve 18měsíční Chloe vypadla dědečkovi z okna. Muž tvrdil, že chybělo na okně sklo, záznam však zachycuje, že musel o otevřeném okně vědět.

Na výletní lodi Freedom of the Seas se loni v létě stala tragédie, při níž přišlo o život malé děvčátko. Teprve 18měsíční Chloe Wiegand vypadla z okna z přibližně padesátimetrové výšky přímo na betonové molo. Mělo se tak stát po tom, co se dědečkovi Sal Anellovi vysmekla z rukou, když ji postavil na římsu.

Druhá verze neštěstí hovoří o tom, že na okně chybělo sklo a Chloe přepadla přes volný prostor. Byla prý zvyklá dívat se na svého bratra přes plexisklo, když hrál hokej. Chtěla se tedy opřít o okno.

Podle právníka rodiny je tak na vině společnost Royal Carribean Cruises. Společnost dlouho neposkytla kamerový záznam, který by dokázal, na čí straně je pravda.

Doporučeno
Mladou dívku znásilňovali a mučili více než 40 dní. Hrůzostrašným zraněním od tyranů nakonec podlehla Mladou dívku znásilňovali a mučili více než 40 dní. Hrůzostrašným zraněním od tyranů nakonec podlehla 4. prosince 2019 17:10

Před dvěma dny ale několik médií včetně NBC zveřejnilo videozáznam osudného momentu, který poskytla zmiňovaná společnost. Z něho vyplývá, že dědeček děvčátka věděl, že okno bylo otevřené, když tam Chloe postavil. Royal Carribean Cruises proto požádala federální soud, aby zrušil obvinění.

Rodina Anella argumentuje tím, že je dědeček barvoslepý a nemohl vidět, že je okno otevřené. Společnost to popírá a tvrdí, že záznam z bezpečnostního videa dokazuje, že Anello musel vědět, že je okno otevřeno předtím, než Chloe postavil na římsu. „Protože se pan Anello sám naklonil z okna, byl si dobře vědom, že okno je otevřené,“ cituje NBC společnost.

Domů
Sdílet
Diskuse