Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 15:17
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Tekashiho přítelkyně zveřejnila fotografii s raperem po více než roce ve vězení. Duhové vlasy jsou pryč, úsměv mu nezmizel

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi bude na svobodě v listopadu 2020, zatím ho máme možnost vidět jen na aktuální fotografii.

Tekashimu zbývá do konce trestu přibližně 10 měsíců, sám ale avizoval, že se cítí být za mřížemi v ohrožení, protože prý mají někteří spoluvězni zájem o jeho likvidaci, jelikož se rozhodl spolupracovat s policií výměnou za zkrácení trestu o 45 let. 

Požádal proto soud, aby mohl zbytek trestu absolvovat v domácí vazbě. Bez ohledu na to, zda soud žádosti vyhoví, máme možnost vidět, jak se 6ix9ine změnil, resp. nezměnil během 14 měsíců ve vězení. Jeho fotky dosud k dispozici nebyly, současná přítelkyně Jade však jednu zveřejnila na svém Instagramu.

Jde o záběr zhotovený analogovým fotoaparátem, na kterém stojí pár vedle sebe. Tekashi se sice nesměje, na jeho tváři se ale trápení neprojevilo. Máme také možnost vidět, jak raperovi stihly odrůst vlasy.

Doporučeno
6ix9ine tvrdí, že mu ve vězení hrozí nebezpečí, žádá soud, aby ho pustil domů 6ix9ine tvrdí, že mu ve vězení hrozí nebezpečí, žádá soud, aby ho pustil domů 15. ledna 2020 9:48

Jade přidala i emotivní popis, kterým chtěla říci, že spolupracovat s policií není hanba, obzvláště v případě, kdy člověku hrozí tak vysoký trest. Konstatuje, že Tekashi svědčil proti lidem, kteří ho unesli, ukradli mu peníze a měli sex s matkou jeho dětí. I přesto je ale velmi úspěšný a opět nezapomněla připomenout, že raper má na kontě 13 platinových a 8 zlatých desek.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JADE ⚡ (@__ohsoyoujade),

Domů
Sdílet
Diskuse