Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 9:50
Čas čtení 0:47
Daniel Mikolášik

Slovenská modelka se zasnoubila s celosvětově známou herečkou. Na Instagramu jim pogratuloval i Ricky Martin

NEWS
Uložit Uložené

Téměř pětiletý vztah se rozhodly posunout na vyšší level.

Známá slovenská modelka Jaroslava Košíková, známá také pod přezdívkou Yaya, která již několik let sklízí úspěch za velkou louží, se zasnoubila. Avšak ne jen tak s kýmkoli, ale s celosvětově známou mexickou herečkou a modelkou Montserrat Oliver, která si zahrála například v telenovele Macocha.

Se šťastnou novinkou se podělily na Instagramu. Páreček se seznámil v New Yorku a jsou spolu již téměř 5 let. Svou lásku se ale rozhodly povýšit na novou úroveň. „Musíme se s vámi podělit se šťastnou zprávou. Zasnoubili jsme se. Jsme šťastně svoji,“ popsala Slovenka své první pocity po zasnoubení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yaya Kosikova (@yayakosikova),

Stejnou radost prožívala i Montserrat. „Detaily dělají okamžiky vždy nezapomenutelnými. Jsme zasnoubené,“ napsala Mexičanka pod společnou fotku. Dohromady mají na svých příspěvcích, kde informují o zásnubách, téměř 200 tisíc lajků. Osrdíčkoval jim to i Paľo Habera či známá mexická herečka a zpěvačka Thalía.

Pod fotografiemi se kupily gratulace a vyznání od tisíců fanoušků. Není divu, když Montserrat Oliver má na Instagramu téměř 2 miliony followerů a Yaya 334 tisíc. Ke gratulacím se dokonce přidal i známý zpěvák Ricky Martin.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Montserrat Oliver Grimau (@montserrat33),

Domů
Sdílet
Diskuse