Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 14:16
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Druhá série Zaklínače se bude údajně natáčet i v Česku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pravděpodobně se budeš moci jít podívat na kulisy i ve svém okolí.

Už 1. ledna jsme ti přinesli článek o natáčení první série Zaklínače. Dostali jsme se i k tomu, že štáb dorazil z maďarského Komárom do slovenského Komárna, konkrétně do komárňanské pevnosti. Z ní se dostali i do Patiniec, no a tyto lokality se mají pro natáčení 2. série rozšířit i k nám do Česka. Server The Knowledge totiž přišel s informací, že kromě Skotska a Slovenska se bude natáčet i na v Česku.

Doporučeno
Zaklínač (Recenze) Zaklínač (Recenze) 23. prosince 2019 17:28

Šušká se i o tom, že by se již nemělo natáčet v Maďarsku (minimálně, co se 2. série týče). Kromě Skotska,  Česka a Slovenska by se štáb měl ukázat i v Polsku a Londýně. Jde o neověřené informace a neznáme ani možné česko-slovenské destinace. Možné je i to, že se znovu vrátíme do Cintry (kvůli nějakému flashbacku). 

Druhá série se začíná natáčet už příští měsíc, ale s premiérou se počítá na rok 2022. Mezitím se dočkáme celovečerního animovaného filmu, o čemž jsme tě informovali před pár hodinami.

Domů
Sdílet
Diskuse