Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 10:25
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Usain Bolt bude tátou, pochlubil se na Instagramu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Gratulujeme!

Sprinterské dráze na 100 m dal už před časem vale, teď má před sebou další životní závod. Nyní to ale nebude běh na dlouhou trať, nýbrž pořádný maraton. Držitel titulu nejrychlejší muž planety Usain Bolt bude tátou. Ještě se neví, jestli půjde o syna, nebo dceru, každopádně těhotenskou  fotku své družky už stihl zavěsit na svůj Instagram.

Doporučeno
10 nejpamátnějších výkonů Usaina Bolta 10 nejpamátnějších výkonů Usaina Bolta 9. srpna 2017 16:22

„Rád bych zmínil, že král, nebo královna je na cestě," zní popisek k fotce, na které stojí jeho přítelkyně Kasi J. Bennett v rozevlátých šatech, na nichž se rýsuje evidentně zakulacené břicho. Pokud zkontrolujeme Instagram Boltovy přítelkyně, najdeme tam fotky rovnou tři. „Naše největší požehnání/Naše největší oslava/Naše zlaté dítě, už brzy,“ zaníceně komentuje budoucí maminka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

I just want to say a KING or QUEEN is about to be HERE. @kasi.b

Příspěvek sdílený Usain St.Leo Bolt (@usainbolt),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Our golden child ❤ Coming soon...

Příspěvek sdílený Kasi J. Bennett (@kasi.b),

Jedná se o další životní milník jamajského sportovce, který se nyní, po konci své atletické kariéry, snaží uchytit v podnikání. Zajímá se o elektromobilitu. Ještě předtím, než své sportovní ambice pověsil na hřebík, se ale ucházel o fotbalovou kariéru.

Nepodařilo se mu ale probojovat do týmu z australské A-League Central Coast Mariners, přestože zaznamenal v přípravě dva góly proti ještě tehdejšímu South West Sydney FC, jež je nyní součástí klubu Macarthur FC.

Domů
Sdílet
Diskuse