Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 14:54
Čas čtení 0:54
Martin Mičuda

Takto bude vypadat nová Octavia RS: Únik vizualizací ji odhalil měsíc před světovou premiérou v Ženevě!

Takto bude vypadat nová Octavia RS: Únik vizualizací ji odhalil měsíc před světovou premiérou v Ženevě!
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/rs-two-letters-that-electrify-skoda-fans/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Ostře střižená a outdoorová verze Octavie 4. generace již není tajemstvím.

Jen před několika dny jsme rozebírali, jak s největší pravděpodobností bude vypadat nová Octavia RS, no a teď tu máme už i její finální podobu. Neodhalila ji ale samotná Škoda, nýbrž fórum Octavia Club. Objevily se tam fotografie ještě před světovou premiérou. Tu bude mít až za měsíc na autosalonu v Ženevě.

Autentické vizualizace mají pocházet z palubního infotainmentu, což dává podle úhlu pohledu opravdu smysl. Vizualizace odhalují Octavii RS čtvrté generace v karosářské variantě liftback i ve verzi kombi. Kromě sportovně střiženého vyhotovení na svět unikly i záběry outdoorové verze Scout, která bude opět doménou výhradně kombíka.

Zpět
Sdílet
Diskuse