Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 17:54
Čas čtení 0:53
Adam Smeták

Muže v Praze srazilo metro, nepřežil. Podle svědků ho do kolejiště někdo strčil, policie obvinila dva lidi

NEWS
Uložit Uložené

Policie vyšetřuje čtvrteční tragédii, při níž po pádu do kolejiště metra zemřel člověk.

Ve čtvrtek ve večer se kvůli pádu člověka do kolejiště zastavilo na několik hodin metro na lince B v Praze. Muž ve věku asi 40 let střet s vlakem nepřežil. Nyní v souvislosti s incidentem, který se odehrál na stanici Anděl, policie zadržela a obvinila dva lidi. Informuje o tom deník Právo.

Ten také uvádí, že podle svědků byla oběť srážky do kolejiště strčena mužem a ženou. „V souvislosti s prověřováním události pádu osoby do kolejiště, která se stala včera kolem půl osmé večer ve stanici metra Anděl, kriminalisté zadrželi a následně obvinili dvě osoby. Vzhledem k jejich věku se k tomuto případu dále nebudeme vyjadřovat,” píše Policie ČR na svém Twitteru.

Doporučeno
U Eboly trvalo vakcínu vyvinout 5 let. Pro koronavirus z Wu-chanu nemusí vzniknout vůbec, říká viroložka z Univerzity Karlovy U Eboly trvalo vakcínu vyvinout 5 let. Pro koronavirus z Wu-chanu nemusí vzniknout vůbec, říká viroložka z Univerzity Karlovy 24. ledna 2020 14:15

Policie další detaily k případu nesdělila. Není znám ani věk obviněných, ani trestný čin, z něhož byli obviněni. „Byla tam dvojice, chlap a ženská, ti ho tam strčili. Mělo by to podle mě být vidět na kamerách,“ popsal Právu jeden ze svědků.

Tragédie se odehrála ve čtvrtek kolem 19:30 a metro B kvůli tomu nejezdilo více než tři hodiny v obou směrech. Přivolaní záchranáři už muži ve středním věku nedokázali pomoci.

Domů
Sdílet
Diskuse