Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2020 20:44
Čas čtení 0:30
Viktor Kniš

Aktualizováno: Kobe Bryant zemřel po havárii helikoptéry, bylo mu 41 let

NEWS
Uložit Uložené

Kobe podle TMZ cestoval ve vrtulníku s nejméně třemi dalšími lidmi.

Jeden z nejpopulárnějších basketbalistů současnosti Kobe Bryant v neděli zemřel v Calabasas po pádu helikoptéry, informuje TMZ. Podle dostupných informací byli v té době společně s Bryantem ve vrtulníku nejméně tři další lidé. Havárii prý nikdo nepřežil. 

Smutnou zprávu už potvrdilo několik zdrojů z Los Angeles včetně očitých svědků. Deník LATimes už na stránce zveřejnil i několik záběrů, které zaznamenávají zřícený vrtulník. 

Podle dalších medializovaných informací žena basketbalisty Vanessa na palubě helikoptéry nebyla. Kobe Bryant zemřel ve věku 41 let a zůstaly po něm 4 dcery včetně nedávno narozené Capri.

O pěti mrtvých informuje už i televize CNN, která zatím nezveřejnila jména obětí. 

Doporučeno
U Eboly trvalo vakcínu vyvinout 5 let. Pro koronavirus z Wu-chanu nemusí vzniknout vůbec, říká viroložka z Univerzity Karlovy U Eboly trvalo vakcínu vyvinout 5 let. Pro koronavirus z Wu-chanu nemusí vzniknout vůbec, říká viroložka z Univerzity Karlovy 24. ledna 2020 14:15

Kobe Bryant zomrel po havárii helikoptéry, všetci boli na mieste mŕtvi
Doporučeno
Jsem tu sám, mám strach a nevím co dělat, říká Daniel P. Je uvězněn v čínském Wu-Chanu, kde se šíří koronavirus (Rozhovor) Jsem tu sám, mám strach a nevím co dělat, říká Daniel P. Je uvězněn v čínském Wu-Chanu, kde se šíří koronavirus (Rozhovor) 23. ledna 2020 19:52
Domů
Sdílet
Diskuse