Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2020 17:51
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Rytmus ti vysvětlí, jak zhubnout, i když jsi 98kilový kužel. Prý můžeš jíst sladké i sacharidy, důležitý je pohyb a vytrvalost

HUDBA
Uložit Uložené

Samozřejmě, cílem Rytmuse není, aby se stal tvým výživovým poradcem, může tě však motivovat k tomu, aby ses i ty začal starat o své tělo.

Rytmus aktuálně pracuje na dokončování dokumentárního filmu Tempos, což zároveň mapuje na svém YouTube kanálu formou krátkých vlogů. Máme tak možnost vidět, co všechno tvorba dokumentu obnáší a v jaké je fázi. Ve skutečnosti to však není jediná série, kterou raper rozběhl.

Zároveň se rozhodl zaznamenat svou extrémní proměnu, neboť během příprav alba Real Newz jedl hlavně nezdravé fastfoodové jídlo a přibral na více než 98 kilo. Sám přiznává, že i diváci ho budou motivovat k tomu, aby do konce května zhubl na 85 kilo, protože by považoval za velké selhání, kdyby se mu to nepodařilo.

Ve videu popisuje, jakým způsobem má nastavený tréninkový plán, zároveň zdůrazňuje, že nechce být ničí tréninkový poradce, nechce nikomu ukazovat, jak má cvičit a co má jíst. Rytmus si stravu nenastavil velmi přísné, v první řadě zmenšil porce a tím pádem i kalorický příjem, také dodává, že pomalejší hubnutí je mnohem lepší v případě, kdy si chce následně váhu udržet.

Doporučeno
Podaří se Rytmusovi zhubnout 13 kilo do konce května? Proměnu bude mapovat na YouTube Podaří se Rytmusovi zhubnout 13 kilo do konce května? Proměnu bude mapovat na YouTube 18. ledna 2020 19:23

Na závěr ještě člen Kontrafaktu poslal vzkaz těm, kteří se vymlouvají, že na cvičení nemají čas. Konstatuje, že stačí hodina aktivního pohybu denně a okamžitě se to může pozitivně projevit na tom, jak se člověk cítí.

Série videí bude pokračovat i nadále, zatím Rytmus zhubl dvě kila a je tak o něco blíže k květnovému cíli. Kromě toho bychom se měli v nejbližších dnech dočkat i vydání nového videoklipu – konkrétně ke skladbě Instagram. Vizuál režíroval YouTuber Gogo.

 

Domů
Sdílet
Diskuse