Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2020 14:10
Čas čtení 0:26
Antonín Havlík

Někdy se cejtím jak blázen, někdy zas jak génius. Doufám, že nežiju ve snu, říká Sensey a má Bordel v hlavě

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

„Všichni chtěj bejt jako já – nevím, kdo vlastně já jsem,“ rapuje Sensey v novém videoklipu.

V listopadu loňského roku vydal Sensey své debutové album BRATAN, na kterém představil desítku skladeb, na fyzickém nosiči doplněných o hit Universal Boys. Jedním z nich byla i feelingovka s názvem Bordel v hlavě, na kterou nyní vyšel i zbrusu nový videoklip.

Doporučeno
Používají slang, který jsem vymyslel já, říká Sensey v novém videu. Přizval si i Sergeie Barracudu a Fobiu Kida Používají slang, který jsem vymyslel já, říká Sensey v novém videu. Přizval si i Sergeie Barracudu a Fobiu Kida 18. listopadu 2019 13:21

Na jeho vzniku se podílel Jan Ruttner s Jakubem Salavcem, přičemž o produkci skladby se postaral Dobrin, Enthic a Adam Mišík. „Děláme rozhodnutí, který lidi nedělaj, na jedný straně čerta, na druhý mám anděla,“ rapuje v písni Sensey.

Loni začal vydávat pod labelem Def Jam, o čemž jsme psali zde. Zároveň si můžeš přečíst i detaily ohledně Senseyovy desky BRATAN, kterou koupíš na e-shopu Universal Music, popřípadě ji poslechneš na různých streamovacích službách.

Domů
Sdílet
Diskuse