Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2020 12:45
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Kromě Kobeho Bryanta a jeho dcery zahynuly i další mladé basketbalistky. Zveřejnili jména všech obětí tragédie z Kalifornie

NEWS
Uložit Uložené

Média již zveřejnila jména devíti obětí, které přišly o život při nedělní tragédii po pádu helikoptéry Kobeho Bryanta.

V neděli po pádu helikoptéry zahynul legendární basketbalista Kobe Bryant. Vyšetřování odhalilo, že kromě 41letého sportovce byla v době nehody na palubě i jeho třináctiletá dcera a dalších sedm lidí. Pád stroje nedaleko Los Angeles nikdo nepřežil, identita všech obětí však déle nebyla známa – média v této souvislosti zveřejnila i nepravdivé informace.

Doporučeno
5 věcí, které víme o tragické smrti legendárního Kobeho Bryanta. Kam s dcerou letěli? 5 věcí, které víme o tragické smrti legendárního Kobeho Bryanta. Kam s dcerou letěli? 27. ledna 2020 0:28

Zahraniční portály po několika hodinách zveřejnily i identitu dalších lidí, kteří při přesunu na dívčí turnaj přišli o život. V helikoptéře byly i další tři spoluhráčky mladé Gianny – dcery Kobeho Bryanta, některé se svými rodiči, resp. matkami. Kromě nich ještě o život přišel i zkušený profesionální pilot.

Domů
Sdílet
Diskuse