Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2020 15:52
Čas čtení 0:43
Antonín Havlík

Podcast: Kobe Bryant a jeho životní příběh. Proč smrt basketbalové legendy zasáhla celý svět?

REFRESHER
Uložit Uložené

Jaké jsou detaily úmrtí jednoho z nejlepších basketbalistů všech dob – Kobeho Bryanta? Rozebrali jsme v našem nejnovějším Freshnews podcastu.

Odebírej zdarma na: SpotifyApple podcastyGoogle podcasty

Při nedělní havárii vrtulníku v Kalifornii zemřel jeden z nejlepších basketbalistů všech dob – Kobe Bryant. Zpráva o smrti této legendy otřásla nejen světem sportu, známý sportovec měl mnohonásobný přesah i do jiných oblastí. Loučí se s ním tak hráči NBA i lidé jako LeBron James, Kanye West nebo Michael Jordan.

Doporučeno
Podcast: Hrozby bombou na VŠE. Jaký je profil pravděpodobného viníka, jak si mění IP adresy a co píše v e-mailech? Podcast: Hrozby bombou na VŠE. Jaký je profil pravděpodobného viníka, jak si mění IP adresy a co píše v e-mailech? 23. ledna 2020 14:54

Detaily ohledně jeho smrti do detailu rozebral v nejnovějším Freshnews podcastu moderátor Martin s naším redaktorem Vojtou. REFRESHER podcasty vychází každý týden a ty si ho můžeš poslechnout na platformách SpotifyApple podcasty i Google podcasty, které ti doporučíme sledovat, aby ti nikdy neutekl žádný díl.

Při havárii vrtulníku nezemřel Kobe sám. „Byla tam jeho třináctiletá dcera Gianna a ještě s nimi jela její vlastní spoluhráčka a její rodiče. K obětem patřily ještě trenérka a její manžel,“ přiblížil Vojtěch. V podcastu se dozvíš, jaké bylo dětství tohoto legendárního hráče NBA, úplné začátky v basketbalu a také důvod, proč jeho smrt zasáhla celý svět.

Kobe Bryant a jeho životní příběh. Proč smrt basketbalové legendy zasáhla celý svět?

Přehraj si podcast na těchto platformách:

Spotify

Apple podcasty

Google podcasty

Domů
Sdílet
Diskuse