Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2020 21:12
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Vláďa Videos: Většina influencerů jsou odpad (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Vláďa Kadlec s námi mluvil o MMA, své práci nebo slávě. Nenech si ujít nový rozhovor.

Jeden z předních českých youtuberů Vláďa Kadlec nás pozval k sobě domů, kde jsme pro tebe natočili nový rozhovor. V něm se mimo jiné dozvíš, jak často chodí populární tvůrce na party, kolik hodin denně pracuje a jaký má v životě ještě sen. 

Vláďa má v tuto chvíli na svém youtubovém kanálu již více než 700 tisíc odběratelů a patří k nejznámějším tvůrcům na domácí scéně. Ve videu se předvedl i Vláďův pes Vodopád, který má na Instagramu přibližně 170 000 followerů.

V rozhovoru jsme s Vláďou probrali i MMA, zda někdy na svou slávu sbalil holku, no a v neposlední řadě také to, podle čeho si vybírá spolupráce, Co všechno nám o sobě a své práci prozradil, se dozvíš ve videu výše.

Doporučeno
Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) 3. listopadu 2019 19:09
Domů
Sdílet
Diskuse