Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. února 2020 7:26
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

JAY-Z a Beyoncé se nepostavili, když Demi Lovato zpívala národní hymnu během Superbowlu, internet je nenávidí

NEWS
Uložit Uložené

Někteří sice populární hudební pár brání, většina uživatelů si ale nedokáže vysvětlit, proč se nepostavili.

Nejprestižnější liga amerického fotbalu dnes poznala aktuálního vítěze, lepšími byli hráči Kansas City Chiefs, kteří vyhráli Super Bowl po pěti dekádách. Slavná soutěž je ale ostře sledována i kvůli přítomnosti snad všech zásadnějších celebrit současnosti, zvláště hudebníků, kterým tradičně patří i poločasové vystoupení.

Doporučeno
Beyoncé zůstala jako jediná sedět během standing ovation pro Joaquina Phoenixe, když dostal ocenění za Jokera Beyoncé zůstala jako jediná sedět během standing ovation pro Joaquina Phoenixe, když dostal ocenění za Jokera 7. ledna 2020 20:08

Pozornost si tentokrát ukradl na první pohled nenápadný manželský pár Beyoncé a JAY-Z. Slavná umělecká dvojice se nepostavila, když Demi Lovato zpívala americkou hymnu, což zaznamenává i video od TMZ.

Carterovi seděli velmi blízko hřiště a i když většina z nich včetně bodyguarda stála, oni a jejich dcera moc zájmu neprojevili. Záznam už obletěl i sociální sítě a fanoušky i hejtery donutil situaci komentovat.

„Upřímně, nezajímá mě to. Nemůžete vynutit patriotismus,“ konstatoval fanoušek, který bránil Beyoncé a JAY-Zho. Mnohem více uživatelů Twitteru jim ale nadávalo. Obviňovali je, že nejsou praví Američané a někteří dokonce psali, že je to ani nezajímá, protože jde o hvězdy kategorie D.

Doporučeno
Nejprestižnější liga amerického fotbalu zná vítěze. Kansas City Chiefs po 50 letech vyhráli Super Bowl Nejprestižnější liga amerického fotbalu zná vítěze. Kansas City Chiefs po 50 letech vyhráli Super Bowl 3. února 2020 6:36
Domů
Sdílet
Diskuse