Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2020 15:15
Čas čtení 0:34
Vojtěch Vanda

Podcast: S VladaVideos o vulgaritě jako image, smyslu MMA a českém influencingu

REFRESHER
Uložit Uložené

Náš moderátor Martin vyzpovídal youtubera Vláďu Kadlece u něj doma.

Přední český youtuber VladaVideos, občanským jménem Vláďa Kadlec, si u sebe doma popovídal s naším moderátorem Martinem. Vláďa, který je původem od Ostravy, se rozpovídal nejen o svých začátcích na YouTube, ale také cvičení, MMA, stavu českého influencingu nebo o tom, jakou výplatu může mít člověk, kterého zaměstná jako střihače videí.

Vláďa je totiž youtubový velikán; jeho kanál má více než 700 tisíc odběratelů. V podcastu si tak poslechneš i zákulisní informace o tom, jaký je vlastně život člověka s tolika  fanoušky, proč toho nikdy nevyužil v intimním životě,  jak s nimi komunikuje a kolik zpráv mu chodí. 

Určitě nezapomeň odebírat REFRESHER CZ Rozhovory na streamovacích platformách Spotify, Google a Apple podcasty, ať ti neunikne žádná další epizoda. Řečí bylo dost, tak nyní už můžeme popřát akorát příjemnou zábavu.

Doporučeno
Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě 17. ledna 2020 10:39

VladaVideos: Být vulgární je moje image

Přehraj si podcast na těchto platformách:

Spotify

Apple podcasty

Google podcasty

Domů
Sdílet
Diskuse